Toogethr lanceert app voor Android

Dé gratis carpool en meerijden app is direct beschikbaar

08 NOVEMBER 2012, AMSTERDAM, NETHERLANDS
Samenvatting
Toogethr heeft na de succesvolle lancering van dé carpool en meerijden app voor het mobiele web en iPhone/iPad, nu ook een versie uitgebracht voor het Android platform. De gratis Android app is direct beschikbaar via Google Play. Hierdoor kunnen Android gebruikers nu nog eenvoudiger ritten delen en een rit vinden om mee te rijden. Ook worden gebruikers via push notificatie op de hoogte gebracht van matches en verzoeken voor meerijden.

Door onder meer de sterke stijging van brandstofprijzen en BTW is carpoolen een attractieve manier om kosten te besparen, CO2 uitstoot te verminderen en files tegen te gaan.

Met 8 miljoen auto's in Nederland en een gemiddelde bezettingsgraad van 1,2 autostoel zijn er voldoende mogelijkheden om met elkaar mee te rijden. Toogethr maakt de beschikbaarheidsinformatie inzichtelijk en koppelt bestuurder en passagier via hun sociale netwerk profiel. Daarbij kan een bestuurder een rit gratis of betaald aanbieden. In dat laatste geval zorgt Toogethr voor de betaling: veilig en zonder gedoe. 

Android is het meest populaire mobiele operating systeem wereldwijd, met 75% marktaandeel. Gebruikers van een Android smartphone of tablet konden al eerder Toogethr gebruiken via een mobiele web applicatie. De Toogethr app for Android is ontwikkeld om de gebruikerservaring verder te optimaliseren en notificaties mogelijk te maken. 

De Toogethr app for Android is beschikbaar vanaf Android versie 2.2 en kan zodoende op meer dan 95% van alle Android apparaten gebruikt worden. Toogethr is daarnaast ook beschikbaar als mobiele website, iPhone/iPad en Facebook.

 

Citaten
"Met 'Toogethr app for Android' wordt de gebruikerservaring op het immens populaire Android platform verder verbeterd. De Toogethr community is inmiddels gegroeid tot 20.000 gebruikers. 65% van de gebruikers komt nu al via tablet of smartphone. We geven hiermee gehoor aan het verzoek van vele Android gebruikers. " Martin Voorzanger, initiatiefnemer van Toogethr
Afbeeldingen
Over Toogethr

Met Toogethr wordt samenrijden leuker én makkelijker.

We weten eigenlijk allemaal dat samenrijden beter is. Beter voor het vinden van een parkeerplaats. Beter voor de file. En dankzij minder uitstoot beter voor het milieu. Maar toch doen we het niet, want het is gedoe en te veel geregel.

Daarom is er nu Toogethr.

Share a ride, Toogethr. Download the app!

berichten