1000 bestemmingen erbij en 60 ton CO2 uitstoot minder.

Toogethr start crowdfunding campagne met Oneplanetcrowd. Investeer mee in een duurzame toekomst.

10 OKTOBER 2012, NEDERLAND
Samenvatting
Op een winderig terrein wachten tot je wordt opgehaald? Vergeet het maar. Het nieuwe carpoolen werkt met een app en een online community. Chauffeurs en meerijders vinden elkaar op Toogethr, een bruisend interactief platform. Door met elkaar mee te rijden, kunnen we veel bereiken. Reizen wordt betaalbaarder en het scheelt veel CO2-uitstoot. En met minder auto's op de weg, helpen we ook mee files op te lossen. Dat is het idee achter Toogethr.
Groeien
Initiatiefnemer Martin Voorzanger van Toogethr: "De 15.000 gebruikers delen nu al ritten naar 100 bestemmingen. Maar we willen groeien. Want hoe meer ritten en bestemmingen, hoe leuker het wordt. Door te investeren in Toogethr, zorgen we er met z'n allen voor dat de community groeit naar meer dan 1.000 bestemmingen in binnen- en buitenland."

Crowdfunding
Wil je een pionier zijn in sociale mobiliteit? Dan kun je met de Toogethr app veilig en vertrouwd je ritten delen of met anderen meerijden.

Je kunt nog een stap verder gaan: zelf investeren in Toogethr. Dit kan al vanaf €15. Als investeerder ontvang je een Toogethr kadobon die je kunt besteden als je meerijdt. Ook kun je deze bon weggeven. En hoe meer je investeert, hoe meer leuke extra's je ontvangt. Zoals jouw naam in de app.

Meer informatie over de campagne: www.oneplanetcrowd.nl/project/toogethr-de-carpool-en-meerijden-app
 
Partners
Voor de crowdfunding campagne werken we samen met Oneplanetcrowd: een nieuwe crowdfundingsinitiatief in Nederland. Oneplanetcrowd is op 10 oktober 2012 gelanceerd op de Dag van de Duurzaamheid. Partners zijn onder meer: Kennedy Van der Laan, Green Metropole, Stichting Startlife, KplusV Organisatieadvies, Duurzaam Bedrijfsleven en Strawberry Earth.
 
Afbeeldingen
Over Toogethr

Met Toogethr wordt samenrijden leuker én makkelijker.

We weten eigenlijk allemaal dat samenrijden beter is. Beter voor het vinden van een parkeerplaats. Beter voor de file. En dankzij minder uitstoot beter voor het milieu. Maar toch doen we het niet, want het is gedoe en te veel geregel.

Daarom is er nu Toogethr.

Share a ride, Toogethr. Download the app!

berichten