Toogethr lanceert app voor iPhone

'Mogelijk de beste carpool-app op de iPhone' - iPhoneclub

13 AUGUSTUS 2012, NEDERLAND EN BELGIë
Samenvatting
Toogethr is per direct als gratis iPhone/iPad app beschikbaar. De Toogethr app maakt het mogelijk om te carpoolen naar je werk, een festival of de zon. Met de 'native' app kom je nog sneller tot een afspraak, door ondersteuning van push-notifications.
Met 8 miljoen auto's in Nederland en een gemiddelde bezettingsgraad van 1,2 autostoel zijn er in theorie voldoende mogelijkheden om met elkaar mee te rijden. Toogethr maakt de beschikbaarheidsinformatie inzichtelijk en koppelt bestuurder en passagier via hun sociale netwerk profiel.

Daarbij kan een bestuurder een rit gratis of betaald aanbieden. In dat laatste geval zorgt Toogethr voor de betaling: veilig en zonder gedoe.

Dus ga je komend weekend naar Lowlands? Naast #lowlift op twitter, kun je ook met Toogethr makkelijk je lege stoelen delen of een ritje naar Biddinghuizen vinden.

Toogethr app voor iPhone/iPad is te vinden in de Apple App Store.

Toogethr is ook beschikbaar als mobiele website voor PC/Mac, andere smartphones en tablets. 

Citaten
"Mogelijk de beste carpool-app op de iPhone." iPhoneclub
"Wat een heerlijke mogelijkheid om anderen en jezelf van elkaar ritjes te laten profiteren." Minne, Toogethr gebruiker
"Een échte iPhone app was de meest gehoorde wens van onze gebruikers. We hopen dat door deze app het dagelijkse gebruik van Toogethr verder gaat stijgen." Martin Voorzanger, initiatiefnemer Toogethr
Afbeeldingen
Over Toogethr

Met Toogethr wordt samenrijden leuker én makkelijker.

We weten eigenlijk allemaal dat samenrijden beter is. Beter voor het vinden van een parkeerplaats. Beter voor de file. En dankzij minder uitstoot beter voor het milieu. Maar toch doen we het niet, want het is gedoe en te veel geregel.

Daarom is er nu Toogethr.

Share a ride, Toogethr. Download the app!

berichten